Etapa a XX-a a campionatului Ligii a III-a la fotbal le-a programat pe cele două echipe bihorene din Seria a V-a, CF Bihorul Beiuş şi Unirea Valea lui Mihai, să se întâlnească în meci direct. Confruntarea a avut loc pe stadionul Bihorul din Beiuş şi s-a "soldat" cu victoria clară a gazdelor, care s-au impus cu scorul de 5-0, după ce la pauză conduceau doar cu 1-0.

Meciul a fost un pic mai echilibrat în prima jumătate, dar a fost controlat de gazde, care în mitanul secund au reuşit chiar să înscrie gol după gol, ceea ce le-a adus în final o victorie lejeră.

Prima reuşită a partidei a purtat semnătura lui Vanca, acesta deschizând scorul în minutul 10. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic, cu toate că au fost şi alte ocazii, însă în partea a doua, gazdele s-au desprins, înscriind rând pe rând, prin Galea în minutul 65, Paina, în minutul 69, Lupaşcu, în minutul 72, şi Bode, din penalti, în minutul 80.

Rezultatul final ne scuteşte de prea multe comentarii, totuşi trebuie să remarcăm evoluţia bună de pe teren propriu din ultimele etape, după 9-0, în precedentul joc susţinut în faţa propriilor suporteri, urmând acum un 5-0. Din păcate, în deplasare nu sunt aceleaşi rezultate pentru bihoreni, care au pierdut, datorită acestui aspect, un pic tempoul cu prima clasată, ACS Recaş în debutul acestui retur.

Runda a XX-a din seria a V-a a celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării a adus însă victorii şi pentru primele două clasate, ACS Recaş şi FC Hunedoara, care s-au impus pe teren propriu, beiuşenii rămânând astfel pe locul III.

În schimb, Unirea Valea lui Mihai a coborât un loc de pe XI pe XII şi este ameninţată cu retrogradarea.


Rezultatele şi marcatorii etapei a XX-a din Seria a V-a a Ligii a III-a

CSM Şcolar - Flacăra Făget 1-0
Beloescu (60)

Bihorul Beiuş - Valea lui Mihai 5-0
Vanca (10), Galea (65), Paina (69), Lupaşcu (72), Bode (80 - pen.)

Timişoara II - Gloria Reşiţa 5-1
Cheda (21 aut.), Ad. Popa (54, 64, 90+3), Velici (84) / Ieremciuc (5)

Gloria Arad - CFR Simeria 1-1
Eşanu (22) / Găceanu (42)

Millenium Giarmata - Mama Mia Becicherecu Mic 1-3
Băişan (39) / C. Bogdan (8), Jilcu (64), Hecsko (89)

FC Caransebeş - Jiul Petroşani 3-1
M. Matei (37 aut.), Bârsan (39), Voicu (50) / D. Copil (70)

ACS Recaş - Naţional Sebiş 4-1
Trandu (28, 78), Nanu (44), Sz. Szekely (90) / Băd (32)

FC Hunedoara - Vladimirescu 2003 2-0


Clasament

Untitled_2.jpg