Desfăşurat la Valea lui Mihai, derby-ul judeţului Bihor din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării a consemnat o luptă acerbă între două formaţii aflate în creştere de formă. Formaţia locală, Unirea, a primit replica beiuşenilor de la CF Bihorul, de care s-a văzut, în cele din urmă, întrecută, cu scorul de 1-0. Unicul gol al întâlnirii a survenit pe final, în minutul 89, când Trip de la oaspeţi a reuşit să marcheze şi să aducă beiuşenilor trei puncte foarte importante, care-i plasează pe locul secund în seria a V-a a Ligii a III-a, după 5 etape.

De cealaltă parte, gazdele, de la Unirea, rămân cu 5 puncte, după 5 runde, şi coboară un loc, ca urmare a acestei înfrângeri, până pe poziţia a IX-a.

Lider al clasamentului a rămas şi după această rundă formaţia timişeană Milenium Giarmata, învingătoare, sâmbătă, la conjudeţeana din Becicherecu Mic.

Pe locul al III-lea, după CF Bihorul Beiuş, se află ACS Recaş, echipă care a evoluat, de asemenea, în deplasare în această etapă şi a obţinut un rezultat pozitiv, dar egal, 1-1, la Sebiş.

Dintre celelalte dispute ale etapei a V-a din Seria a V-a a ligii a III-a s-a mai remarcat victoria clară, obţinută în deplasare de cei de la FC Timişoara II, pe terenul echipei Gloria Reşiţa. De altfel, runda din acest weekend a fost o etapă favorabilă echipelor vizitatoare, care s-au impus în 5 jocuri, doar în două jocuri câştig de cauză având gazdele, celălat meci încheindu-se la egalitate.


Rezultatele şi marcatorii etapei a V-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal, programate vineri şi sâmbătă:

Jiul Petroşani - Autocatania Caransebeş 1-2
Apetri (90+2) / Văcărescu (7), Ov. Bălan (25)
Naţional Sebiş - ACS Recaş 1-1
Băd (44) / Rogozinaru (73 -pen)
Gloria Reşiţa - Timişoara II 1-5
F. Costescu (77) / Ad. Ganea (16 -pen.), Al. Boştină (47, 66, 79), Ad. Popa (68)
CFR Simeria - Gloria Arad 1-0
Pepenar (17)
Mama Mia Becicherecu Mic - Millenium Giarmata 1-2
Situwe (82) / M. Călin (10), Leucă (72)
Flacăra Făget - Şcolar Reşiţa 3-1
Boghian (17, 74), Speroni (28) / Şulea (21)
Valea lui Mihai - Bihorul Beiuş 0-1
Trip (89)
Vladimirescu 2003 - FC Hunedoara 1-2
Ciubăncan (53 -pen.) / Nicolau (69), Bilia (71 -pen.)


Clasament

clasament_16.jpg