Etapa a XXII-a a celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării a adus rezultate contradictorii pentru cele două echipe bihorene componente ale Seriei a V-a.

CF Bihorul Beiuş a avut programat meci pe teren propriu în această rundă, în compania echipei Jiul Petroşani. S-a dovedit un meci care a fost mai dificil decât se credea iniţial, oaspeţii reuşind deschiderea scorului în minutul 22 prin Drida.

Până la pauză, CF Bihorul a izbutit egalarea, după ce a marcat prin atacantul Lupaşcu în minutul 38. În repriza secundă, gazdele au reuşi să mai puncteze o dată totuşi, în minutul 69, prin Coţan, şi, astfel, şi-au adjudecat victoria şi toate cele trei puncte puse în joc.

Evoluând în deplasare, cealaltă echipă bihoreană din competiţie, unirea Valea lui Mihai, a fost întrecută la limită pe malurile Begăi, fiind învinsă in-extremis de Poli II, cu scorul de 2-1, printr-un gol al victoriei înscris în minutul 90 de Artean.

Bănăţenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 26, prin Silaghi, însă bihorenii au izbutit egalarea în partea a doua, în minutul 73, prin Dumiter. Din păcate însă, jucătorii de la Unirea nu au reuşit să menţină rezultatul, primind gol chiar în ultimul minut de joc şi trecând pe lângă obţinerea unui punct important.

Etapa a XXII-a a adus însă victorii pentru primele două clasate. Dacă liderul, ACS Recaş a câştigat, cum era de aşteptat, jocul de acasă, cu Flacăra Făget, cu scorul de 2-0, în schimb, FC Hunedoara, de pe locul II a făcut scor cu ultima clasată, Gloria Reşiţa, căreia i-a administrat un sec 8-0.


Rezultatele etapei a XXII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a:

CSM Şcolar - Mama Mia Becicherecu Mic 1-3
Bihorul Beiuş - Jiul Petroşani 2-1
ACS Recaş - Flacăra Făget 2-0
Timişoara II - Valea lui Mihai 2-1
Gloria Arad - Naţional Sebiş 4-1
Millenium Giarmata - Autocatania Caransebeş 1-2
FC Hunedoara - Gloria Reşiţa 8-0
CS Vladimirescu - CFR Simeria 2-0