Formaţia de fotbal Bihorul Beiuş s-a întors cu un punct din deplasarea de la Reşiţa, din cadrul etapei a III-a din cea de-a treia divizie fotbalistică a ţării. Jucătorii beiuşeni au încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, partida cu formaţia locală Gloria, într-un joc în care au izbutit deschiderea scorului chiar din debut, din minutul 5, când a înscris D. Mureşan.

Chiar dacă până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic, în partea a doua însă, la un sfert de oră de la reluare, gazdele au reuşit să restabilească egalitatea, prin F. Costescu şi astfel s-a încheiat partida pe care bihorenii au avut-o în mână, dar care poate să-i mulţumească şi cu acest rezultat.

Bihorul Beiuş rămâne neînvinsă, în atari condiţii, după trei etape, în noua ediţie de campionat şi, cu 7 puncte, se situează pe locul al III-lea al clasamentului.

Sâmbătă, de la ora 17, va evolua şi Unirea Valea lui Mihai, pe teren propriu, cu Autocatania Caransebeş, iar iubitorii fotbalului din Bihor aşteaptă un rezultat pozitiv şi de la această dispută.

Vineri, printre altele, au mai avut loc jocurile: Naţional Sebiş - Şcolar Reşiţa, scor final 1-1, şi FC Hunedoara - Gloria Arad, 2-1.


Rezultatele şi marcatorii etapei a III-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

Jiul Petroşani - Millenium Giarmata 0-1
Călin (68)
Naţional Sebiş - CSM Şcolar 1-1
Al. Leucuţă (80) / Ionaş (19)
Gloria Reşiţa - Bihorul Beiuş 1-1
F. Costescu (60) / D. Mureşan (5)
CFR Simeria - ACS Recaş 1-2
Pepenar (6) / R. Trandu (14), Szekely (18)
FC Hunedoara - Gloria Arad 2-1
Fl. Negru (81), Al. Creţu (90+1) / Eşanu (16)
Flacăra Făget - Nova Mama Mia Becicherecu Mic, se dispută sâmbătă, de la ora 17:00.
Unirea Valea lui Mihai - Autocatania Caransebeş, se dispută sâmbătă, de la ora 17:00.
CS Vladimirescu - FC Timişoara II, se dispută sâmbătă, de la ora 17:00.


Clasament

clasament liga 3, etapa 3.jpg