Formaţia bihoreană de fotbal CF Bihorul Beiuş a părăsit Cupa României, după ce miercuri a fost învinsă pe teren propriu, de echipa arădeană CS Ineu, cu scorul de 1-0, în turul II al fazei naţionale a competiţiei.

Meciul, care s-a desfăşurat pe Stadionul Francisc Matei din Beiuş, a opus două echipe din eşaloane diferite. CF Bihorul provine din Liga a IV-a, în timp ce arădenii de la CS Ineu au încheiat sezonul precedent pe locul IX în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

După ce au trecut în primul tur de cei de la Olimpia II Satu Mare, beiuşenii au încercat să facă o figură frumoasă şi-n turul secund, însă au dat peste "o nucă" mult mai tare, pe care nu numai că nu au reuşit s-o "spargă", dar în faţa căreia au trebuit să se recunoască învinşi.

Partida a fost destul de echilibrată, dar şi fără prea multe ocazii de poartă. La finalul primei reprize scorul a fost egal, 0-0. Unicul gol al disputei l-au reuşit cei de la CS Ineu, în minutul 75, din lovitură de la 11 metri, prin Stănoaia.

Antrenorul echipei CF Bihorul Beiuş, Rudy Kovacs a trimis în teren formula: Odobasianu - Turcan, Mihoc, Foghiş, Miklo, Fl. Popa, Toma, Silaghi, Mihuţa (78 Iştoc), Micle (46 Turle) şi  Mândru.

Turul al treilea al Cupei României, la care vor participa cele 21 de echipe calificate din faza a doua, plus 31 echipe (restul de cluburi rămase din Liga a 3-a, printre care şi CS Oşorhei), este programat să aibă loc pe 12 august, de la ora 17:30.


În alte partide din turul II al Cupei României la fotbal s-au înregistrat rezultatele:

Viitorul Ulmeni (MM) – Unirea Jucu (CJ) 2-3
ACS Dumitra (BN) - Bucovina Rădăuţi (SV) 0-2
Someşul 2010 Apahida (CJ) – Sănătatea Cluj (CJ) 0-3 (gazdele nu au avut medic şi arbitrii nu au permis ca jocul să se dispute)
CSM Şcolar Reşiţa (CS) – Ripensia Timişoara (TM) 0-5
Unirea Cristuru Secuiesc (HR) - FC Zagon (CV)  1-0
Şoimul Băiţa (HD) – Performanţa Ighiu (AB)  2-1
ASA Tg. Mureş II (MS) – Csikszereda Miercurea Ciuc (HR) 1-0