Deşi runda cu numărul 27 din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării le-a programat pe formaţiile bihorene din Seria a V-a să evolueze pe teren propriu, doar CF Bihorul Beiuş va juca vineri, de la ora 18, cu echipa timişeană Nouva Mama Mia Becicherecu Mic, nimeni alta decât ultima clasată.

Liderul autoritar al ierarhiei, după 26 de etape, formaţia Luceafărul Oradea, va avea liber în această rundă, întrucât CS Termo Tr. Severin, echipa care trebuia să-i fie adversară s-a retras din competiţie. Cum această retragere s-a produs însă după încheierea primei părţi a campionatului, regulamentul prevede ca rezultatele ei din tur să fie păstrate, iar în retur să piardă la masa verde cu 0-3 toate jocurile care ar trebui să le mai dispute.

Ca atare, deşi nu vor evolua, elevii antrenorului Florin Fărcaş vor obţine victoria cu scorul de 3-0 în etapa din acest început de weekend şi alte trei puncte în clasament.

În ceea ce priveşte jocul de la Beiuş, formaţia gazdă, CF Bihorul trebuie să se impună neaparat în acest meci pentru a scăpa de retrogradare, deşi şi la un rezultat de egalitate ar fi avantajată, numai că atunci va trebui să lupte în continuare până la final pentru supravieţuire.

Dintre celelalte partide ale etapei se mai remarcă meciul de la Recaş, dintre echipa locală ACS, ocupanta locului secund, şi Autocatania Caransebeş, situată pe poziţia a IV-a, partidă programată sâmbătă, cu începere de la aceaşi oră, 18.


Programul rundei din weekend a Seriei a V-a din Liga a III-a:

program liga 3.jpg


Clasament

clasament liga 3_1.jpg