În acest sfârşit de săptămână, vineri şi sâmbătă, sunt programate partidele etapei a XXVI-a din cadrul campionatului celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. În Seria a V-a, cele două reprezentante ale Bihorului, CF Bihorul Beiuş şi Unirea Valea lui Mihai vor evolua vineri, de la ora 18. Dacă beiuşenii vor juca în faţa propriilor suporteri, în schimb, vălenii vor evolua la Simeria.

Pentru CF Bihorul va fi un bun prilej de a se reabilita în faţa suporterilor, după eşecul de săptămâna trecută, usturător, de la Reşiţa, când au pierdut cu 0-5.

De această dată, elevii lui Sorin Cigan vor primi replica unei echipe ceva mai facile, formaţia timişeană Milenium Giarmata, ocupanta poziţiei a IX-a a clasamentului, cu 35 de puncte. Cum beiuşenii ocupă locul III, cu 46 de puncte, din punct de vedere al clasamentului pornesc cu prima şansă. O victorie în faţa timişenilor de la Giarmata ar ajuta şi Unirea Valea lui Mihai, care se situează în ierarhia la zi, imediat în spatele celor de la Milenium.

Unirea a făcut deplasarea în acest sfârşit de săptămână în judeţul Hunedoara, pentru confruntarea cu echipa CFR Simeria, o echipă situată în prima jumătate a clasamentului, pe locul VI, cu 40 de puncte. Chiar dacă vin după o victorie categorică, 6-0, cu CS Vladimirescu, vălenii se tem de acest joc, cei de la Simeria cochetând până nu de mult cu primele locuri ale clasamentului.

După 25 de etape, formaţia din Valea lui Mihai se situează pe poziţia a X-a, cu 30 de puncte şi porneşte cu şansa a doua în acest joc.

În cadrul etapei a XXV-a, interesant de urmărit va mai fi şi ce vor face şi primele două clasate, ACS Recaş, care va primi vineri pe teren propriu replica reşiţenilor de la CSM Şcolar, şi FC Hunedoara, care o va avea ca adversară, tot pe teren propriu, pe conjudeţeana Jiul Petroşani.


Programul rundei din week-end a Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal

program 2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


Clasament

clas 2.jpg