Vineri şi sâmbătă sunt programate jocurile etapei cu numărul 7 din cadrul celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. În cadrul acestora, cele două echipe bihorene din competiţie, CF Bihorul Beiuş şi Unirea Valea lui Mihai, vor avea evoluţii diferite. Astfel, în timp ce liderul clasamentului seriei a V-a, Bihorul Beiuş, va evolua vineri în deplasare, la Petroşani, cu Jiul, Unirea Valea lui Mihai, ocupanta poziţiei a XIII-a a clasamentului, va primi sâmbătă, pe teren propriu, replica bănăţenilor de la FC Timişoara II.

Echipa din Beiuş, după ce a urcat săptămâna trecută pe prima poziţie a clasamentului, va încerca să-şi menţină şi după această rundă statutul de lider, cu un joc în deplasare, la Petroşani, în compania Jiului, o formaţie nou-promovată, care după 5 etape ocupă locul al XII-lea al ierarhiei la zi, cu 5 puncte, graţie înregistrării unei victorii, a două rezultate de egalitate şi a trei înfrângeri.

CF Bihorul, care, cu excepţia unui rezultat de egalitate, a acumulat numai victorii, va încerca să-şi apropie din nou victoria şi să îşi păstreze fotoliul de lider şi după această rundă.

În schimb, Unirea Valea lui Mihai, echipă nou-promovată, dar care a acumulat unele rezultate pozitive în acest debut de sezon şi care în prezent se situează pe locul XIII, cu 5 puncte, va evolua sâmbătă, de la ora 15, în faţa propriilor suporteri, în compania formaţiei FC Timişoara II, o grupare situată în partea superioară a ierarhiei, pe poziţia a V-a şi care se anunţă incomodă pentru unirişti. Cu toate acestea, elevii antrenorului Rudy Kovacs şi-au propus să se impună sâmbătă, în faţa propriilor suporteri, pentru a se depărta de "zona nisipurilor mişcătoare" a clasamentului.


Programul etapei a VII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal

Vineri, ora 17:
Jiul Petroşani - Bihorul Beiuş
Naţional Sebiş - Gloria CTP Arad
Gloria Reşiţa - FC Hunedoara
CFR Simeria - CS Vladimirescu

Sâmbătă, ora 15:
Autocatania Caransebeş - Milenium Giarmata
Nova Mama Mia Becicherecu Mic - Şcolar Reşiţa
Flacăra Făget - ACS Recaş
Unirea Valea lui Mihai - FC Timişoara II