După ce s-au întâlnit în meci direct la Valea lui Mihai, săptămâna trecută, când câştig de cauză au avut beiuşenii, cele două echipe bihorene din Liga a III-a la fotbal, Unirea Valea lui Mihai şi CF Bihorul Beiuş vor avea în acest weekend program diferit, în cadrul etapei a VI-a din Seria a V-a.

Dacă formaţia CF Bihorul Beiuş, ocupanta poziţiei a II-a a clasamentului, va evolua pe teren propriu, vineri, de la ora 17, în compania celor de la Flacăra Făget, în schimb, gruparea Unirea Valea lui Mihai va face deplasarea la Recaş, pentru jocul cu echipa locală ACS, sâmbătă, de la aceaşi oră, 17.

Cu toate că la Beiuş, echipa CF Bihorul porneşte ca favorită în jocul de vineri de pe stadionul Bihorul şi chiar dacă partenera de întrecere, Flacăra Făget, este o nou promovată, disputa nu se anunţa deloc la discreţia gazdelor, întrucât echipa din Făget a avut o evoluţie remarcabilă în primele 5 etape, înregistrând 3 victorii şi 2 înfrângeri şi ocupând locul al VI-lea al ierarhiei la zi, cu 9 puncte.

Pentru beiuşeni meciul cu Flacăra Făget, care va fi condus la centru de arbitrul zălăoan Vasile Rodina, nu se concepe a fi decât câştigat, pentru a rămâne pe poziţia a II-a a clasamentului.

O zi mai târziu, sâmbătă, tot de la aceaşi oră, 17, va evolua şi cealaltă formaţie bihoreană din competiţie, Unirea Valea lui Mihai.

După înfrângerea din derby-ul bihorean de săptămâna trecută, de pe teren propriu, vălenii fac în acest sfârşit de săptămână deplasarea la Recaş, pentru confruntarea cu o echipă bună a campionatului, ACS din localitate, situată pe poziţia a III-a în ierarhia la zi,cu 11 puncte.

Chiar dacă sunt conştienţi că-i aşteaptă un joc greu la Recaş, bihorenii de la Unirea Valea lui Mihai, situaţi pe locul 10 al clasamentului, cu 5 puncte, şi-au propus să obţină un rezultat pozitiv din această deplasare, o victorie sau un egal al lor i-ar consolida şi Bihorului Beiuş poziţia secundă a clasamentului.

Jocul ACS Recaş - Unirea Valea lui Mihai va fi condus de o brigadă de arbitri ce-l va avea pe Valeriu Ciprian Demian din Zalău la centru.

Liderul clasamentului seriei a V-a din Liga a III-a, Milenium Giarmata, va evolua în această etapă tot sâmbătă, în faţa propriilor suporteri, în compania arădenilor de la CS Vladimirescu. Dintre celelalte partide ale rundei din acest weekend se mai remarcă jocul de la Hunedoara, dintre formaţia locală FC şi CFR Simeria.


Programul etapei a VI-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

24.sep.2011 17:00 Autocatania - Nova Becicheru Mic
23.sep.2011 17:00 ŞCOLAR Resiţa - Jiul Petroşani
23.sep.2011 17:00 Bihorul Beiuş - Flacăra Făget
24.sep.2011 17:00 ACS Recaş - Unirea Valea lui M.
23.sep.2011 17:00 FC Timişoara II - Naţional Sebiş
23.sep.2011 17:00 Gloria CTP Arad - Gloria Reşiţa
23.sep.2011 17:00 FC Hunedoara - CFR Simeria
24.sep.2011 17:00 Milenium Giarmata - CS Vladimirescu


Clasament:

clasament liga 3_6.jpg