Etapa a XX-a a campionatului Ligii a III-a la fotbal le programează pe cele două echipe bihorene din Seria a V-a să se întâlnească vineri în meci direct. Astfel, cu începere de la ora 17, la Beiuş, formaţia locală CF Bihorul o va avea ca adversară pe Unirea Valea lui Mihai.

Ambele echipe vin după înfrângeri suferite în runda intermediară din această săptămână. Dacă Bihorul Beiuş a pierdut în deplasare, în schimb, Unirea a fost învinsă pe teren propriu, cu acelaşi scor, de 0-1.

Se anunţă un joc interesant, în care fiecare grupare va încerca să se reabiliteze după eşecul de marţi. Dacă Bihorul Beiuş ocupă locul III, cu 34 de puncte, Unirea Valea lui Mihai se situează pe poziţia a XI-a, cu 21 de puncte.

Şi celelalte echipe de pe primele locuri vor evolua pe teren propriu în acest weekend, astfel, ACS Recaş, de pe primul loc, va primi, sâmbătă, vizita celor de la Naţional Sebiş, în timp ce FC Hunedoara, de pe locul II, va juca cu CS Vladimirescu, o echipă care a început bine returul şi care vine tare din urmă, dorind să recupereze din handicapul înregistrat în tur.


Clasament

clasament fotbal.jpg