Fotografi, pregătiţi obiectivele! Agenţia de Management al Destinaţiei Bihor este în căutarea celor mai bune imagini cu peisaje din judeţul nostru şi a lansat un concurs de fotografie în acest sens, intitulat "Bihorul văzut prin lentilă".

Competiţia va avea două secţiuni, "Peisaj turistic din Bihor" şi "Activităţi turistice", iar fotografii se vor întrece în grupe de vârstă ("juniorii", adică cei care au maxim 20 de ani, respectiv "seniorii", de peste 20 de ani).

Fotografiile vor putea fi trimise până cel târziu pe 2 mai, ora 23:59, printr-un formular anume, iar ulterior, între 4 şi 13 mai, vor putea fi votate online, pe pagina de Facebook "Discover Bihor". Vor câştiga imaginile care au adunat cele mai multe aprecieri.

Ulterior, pe 18 mai, fotografiile câştigătoare vor fi premiate. Deocamdată, AMD Bihor nu a stabilit însă premiile. Directorul executiv al Agenţiei, Banto Norbert, a declarat BIHOREANULUI că acestea vor consta în pachete de cazare şi masă la pensiuni din Bihor, produse tradiţionale ori cursuri de fotografie cu cunoscutul Ovi D. Pop.

AMD Bihor va organiza o expoziţie cu cele mai bune  fotografii din concurs. De asemenea, imaginile premiate vor fi postate pe site-ul Agenţiei şi vor fi folosite şi în pliantele de promovare a judeţului.