Sala de concerte a Filarmonicii din Oradea este gazda Galei 2010 de Vestimentaţie Estivală şi Bijuterii Unicat, ce va avea loc marţi, de la ora 19.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate publicului creaţii ale creatoarei vestimentare Alexandra Marin şi ale metal-desingerului Horia Abrudan.

"Concepute ca piese unicat sau ca elemente ale unor serii limitate, piesele sunt grupate pe teme conceptuale care se leagă între ele prin atitudinea faţă de forma plastică şi operarea specifică cu limbajul vizual, de estetica contemporană şi de moment, a costumului estival şi macrobijuteriei", se arată într-un comunicat de presă ce prezintă evenimentul.

Ambii artişti care expun marţi sunt pasionaţi de materiale şi de macro-bijuterie, astfel că la Gală orădenii vor putea, printre altele, costume de baie unicat accesorizate cu bijuterii de aur şi argint realizate manual.

Prezentarea celor doi artişti va fi realizată de criticul de artă Ramona Novicov, iar atmosfera va fi întreţinută de grupul de dans contemporan Hip-hop Originallz.