Dincolo de magia sclipirilor care învăluie orice bijuterie cu diamant, există şi un motiv temeinic pentru care ele reprezintă o alegere ideală. Aurul şi diamantele înseamnă investiţii pe viaţă. Spre deosebire de alte obiecte, care se degradează sau îşi pierd valoarea de-a lungul anilor, bijuteriile au potenţialul de a deveni din ce în ce mai preţioase, indiferent dacă le purtăm sau le păstrăm cu grijă într-o casetă specială. În reflexiile lor fermecătoare se pot oglindi sentimente adunate de-a lungul unei vieţi întregi.

20% discount la orice bijuterie cu diamante

În această perioadă, Ilex Gold vă oferă 20% discount la întreaga colecţie de bijuterii cu diamante. Este ocazia ideală pentru a achiziţiona inele de logodnă la preţ special, în cazul în care aveţi de gând să puneţi marea întrebare în viitorul apropiat. De asemenea, fac parte din promoţie cerceii, lanţurile cu pandantiv, brăţările şi inelele menite să fie purtate zi de zi ori în momentele speciale. Sperăm ca prin acest Diamond Discount să vă învăluim Sărbătorile în strălucire şi a vă reaminti că, asemenea diamantelor, cele mai preţioase trăiri vor rezista o viaţă întreagă. Şi chiar şi dincolo de ea. 

Strălucirea lor cuprinde valori sentimentale infinite

Probabil niciun alt obiect nu are capacitatea de a înmagazina atât de multă emoţie şi mai ales pentru atât de mult timp. Gestul de a dărui o bijuterie cu diamant poartă o încărcătură sentimentală atât de mare încât momentul se transformă inevitabil într-o clipă memorabilă. Diamantul este mesagerul perfect atunci când vine vorba de transmiterea sentimentelor de iubire, de aceea este ales atât de des şi în contexte-cheie precum logodna sau căsătoria. Nu degeaba se spune că, dacă veşnicia dragostei nu poate fi exprimată în cuvinte, diamantele devin simbolul ideal al iubirii infinite.

Nu se demodează niciodată

Farmecul unui diamant este atemporal. Cu o astfel de piesă, ai categoric siguranţa stilului. O bijuterie cu diamant bine aleasă va adăuga oricărei ţinute doza perfectă de strălucire, indiferent dacă o vei purta zi de zi sau doar la ocaziile speciale. De fapt, diamantul însuşi va transforma momentele aparent banale în clipe preţioase.

Generează mai mult decât o bucurie "pe moment"

Cât de multe cadouri stârnesc doar o euforie de moment, după care sunt uitate pentru totdeauna. Nu este însă şi cazul diamantelor, a căror apreciere transcede momentul prezentului. Bijuteriile cu diamant se numără printre singurele daruri care pot fi transmise chiar şi din generaţie în generaţie. Mai ales că, în timp, frumuseţea lor exterioară va fi şi mai bine conturată de partea sentimentală. În funcţie de caracteristicile pietrei preţioase, valoarea diamantului poate creşte şi din punct de vedere economic.

Îmbracă personalitatea fiecăruia

Diamantele au darul de a-şi mula sclipirile după trăsăturile fiecăruia. Aceeaşi piesă se transformă şi arată diferit în funcţie de purtătoare şi de emoţiile pe care aceasta le emană. În plus, piesele cu diamante sunt extrem de versatile, potrivindu-se indiferent de vârsta sau de stilul persoanei care le poartă. Ştiaţi că nu există două diamante identice? Chiar dacă diferenţele sunt insesizabile cu ochiul liber, fiecare piatră preţioasă este unică şi are caracteristici proprii. Vă invităm să descoperiţi toate modelele disponibile în magazinul nostru online.

(advertorial)