Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Oradea, organizat de APTOR, s-au epuizat într-o zi. Cele 5.030 de tichete, la diferite categorii, au fost puse în vânzare online miercuri, la ora 11, iar joi, la prânz, erau sold-out. 

Biletele din categoria D, unde prețurile au fost de 265 de lei, cu tot cu taxele de procesare online, au fost cele au trecut primele. Tot rapid s-au vândut, însă, și cele din categoria A, la 530 de lei. 

Cele mai scumpe au fost unele în zona VIP, ce includeau și alte beneficii, prețul fiind de 1590 de lei. 

„Mă bucur și sunt plăcut surprins de faptul că s-au epuizat biletele atât de repede”, a comentat, la solicitarea BIHOREANULUI, Alexandru Chira, directorul APTOR.

Întrebat dacă există posibilitatea organizării unei a doua reprezentanții a concertului Andrea Bocelli la Oradea Arena, șeful APTOR a spus că nu poate răspunde la această întrebare, întrucât acest lucru depinde în primul rând de disponibilitatea artistului, dar și de alte aspecte logistice.

Andrea Bocelli va concerta pe 17 noiembrie în Oradea Arena, în cadrul turneului prin care celebrul tenor aniversează 30 de ani de carieră, anunțul fiind făcut miercuri dimineața de directorul Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune, Alexandru Chira, care a spus că acesta este „cel mai important artist” care urcă pe o scenă orădeană și că evenimentul este susținut și din bani publici, fiind vorba de 2,1 milioane de lei. 

Investiția în organizarea unui concert de anvergură în Oradea este făcută, potrivit organizatorilor, în beneficiul orașului. „Este o investiție din partea orașului tocmai pentru a putea pune Oradea pe harta europeană a evenimentelor importante. (...) E un prim pas în a ne pregăti și pentru alte evenimente importante. Nu ascund faptul că, atunci când va fi realizat noul stadion, având o capacitate mult mai mare de a primi invitați și spectatori, să putem organiza evenimente inclusiv cu artiști pop sau rock celebri la nivel mondial, pentru a crește atractivitatea orașului și din punctul acesta de vedere”, a explicat miercuri Alexandru Chira. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!