Printr-un comunicat de presă remis miercuri, compania REWE International AG a anunţat că Billa România deschide cel de-al doilea magazin din Oradea. Noul supermarket se va inaugura joi, de la ora 7, pe Bulevardul Ştefan cel Mare nr. 79. Spaţiul de vânzare de 394 de metri pătraţi va cuprinde peste 4.000 de articole.

Bineînţeles, inaugurarea supermarketului se face cu oferte promoţionale. Astfel, până pe 8 august, pentru cumpărături de minim 50 de lei, orice client va primi un bon valoric de 10 lei pe care îl va putea folosi pentru noi cumpărături în magazin. Orarul magazinului va fi de luni până duminică, de la 7 la 22.

"Ne bucurăm că avem ocazia să deschidem cel de-al doilea magazin Billa din Oradea, un oraş foarte important pentru noi. Orădenii vor avea de acum posibilitatea să se bucure de produsele şi serviciile Billa în două locaţii diferite, mai aproape de fiecare dintre ei", a declarat Sorana Georgia, director general al Billa România. Primul magazin Billa din Oradea se află în incinta complexului Oradea Plaza.