S-au pus în vânzare biletele pentru Bilie Jean King Cup (fosta Fed Cup), care va avea loc în premieră la Oradea, pe 11 și 12 noiembrie. Spectatorii le vor putea vedea pe tenismenele românce în confruntări cu sportivele din echipa Ungariei, meciurile urmând să se țină în Oradea Arena, sală cu peste 5.000 de locuri.

Potrivit CSM Oradea, club care găzduiește evenimentul organizat de Federația Română de Tenis, biletele și abonamentele se pot achiziționa online, pe Entertix.ro

„Organizatorul evenimentului, Federația Română de Tenis, a pus în vânzare abonamente pentru întregul eveniment, adică pentru toate meciurile programate pentru perioada 11-12 Noiembrie 2022. Există două categorii de prețuri pentru abonamente: Categoria 1 – 250 lei/eveniment; Categoria 2 – 200 lei/eveniment”, se arată într-un anunț pe site-ul CSM.

Totodată, se vând bilete cu valabilitate pentru o zi de competiție. În funcție de categoria aleasă, prețul unui bilet este fie de 140 de lei, fie de 120 de lei.

Cele 5 jucătoare convocate în lotul României sunt Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Gabriela-Elena Ruse, Monica Niculescu și Anca-Alexia Todoni. Căpitanul nejucător al echipei este Horia Tecău, iar antrenor, Alina Tecșor-Cercel.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!