La sediul FRF a avut loc tragerea la sorţi a turneelor zonale de juniori A1. Campioana Bihorului, FC Bioland Paleu, care în primul tur preliminar a trecut de campioana Sălajului, Dumbrava Gâlgău (1-0 acasă şi 2-2 în deplasare) a fost repartizată în grupa de la Sighetul Marmaţiei alături de AS Vladimirescu 2003 Arad, Bradul Roznov (Neamţ) şi formaţia gazdă Tisa.

Competiţia se va desfăşura după sistemul fiecare cu fiecare. Astfel, Bioland va întâlni pe 8 iulie echipa AS Vladimirescu, o zi mai târziu gruparea din Roznov, pentru ca pe data de 11 iulie să înfrunte echipa gazdă, Tisa.

Câştigătoarea turneului se va califica pentru semifinalele turneului final de la Mogoşoaia programate pe data de 14 iulie. Finala mică şi finala mare sunt programate pe 15 iulie, tot la Mogoşoaia.

„Vrem să mergem mai departe, să ajungem în semifinale. Avem această capacitate", a precizat antrenorul de la Bioland, Călin Capotă. De altfel, echipa bihoreană a reuşit un parcurs de excepţie în campionat: 30 de meciuri jucate, 30 de victorii şi un golaveraj incredibil: 178-9. Egalul de la Gâlgău a fost prima remiză înregistrată într-un joc al echipei de juniori Bioland după mai bine de un an.

Gruparea creată de vicepeşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss, a depus ofertă pentru găzduirea turneului zonal, însă s-a lovit de concurenţa vecinilor arădeni, care doreau şi ei să obţină, prin orice mijloace, organizarea fazei respective. În cele din urmă, federalii s-au decis să intervină în duelul dintre bihoreni şi arădeni. Ca să nu se supere nimeni, FRF a oferit organizarea turneului celor din Sighet!