În zilele de sâmbătă, 29 noiembrie, şi duminică, 30 noiembrie, se va sărbători Hramul Bisericii Sfântul Apostol Andrei din Rogerius.

În ajunul sărbătorii, sâmbătă, de la ora 17, se va săvârşi slujba Vecerniei cu Litia, după care se va înconjura biserica, în procesiune cu icoana Sfântului Apostol Andrei, iar apoi se va ţine Paraclisul Sfântului Apostol Andrei.

Duminică, de la ora 8.30, se va săvârşi slujba Utreniei, urmată, de la ora 9.45, de Sfânta Liturghie, săvârşită de mai mulţi preoţi şi diaconi. Răspunsurile la Sfânta Liturghie vor fi date de Corul Bărbătesc din Finteuşu Mare, judeţul Maramureş. Corul are o tradiţie deosebită, fiind înfiinţat în anul 1918, în zilele în care se înfăptuia Marea Unire.

După Sfânta Liturghie, cei prezenţi vor putea asculta câteva prelucrări corale ale unor cântece patriotice interpretate de actuala componenţă a Corului Bărbătesc din Finteuşu Mare.

În încheierea sărbătorii hramului se va săvârşi slujba de Te Deum cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.