ERA Park Oradea dă startul unei altfel de campanii de Black Friday, care completează reducerile consistente oferite în această perioadă de magazinele centrului comercial din Calea Aradului nr. 62. Este vorba despre Fashion Black Friday, în care te invită la Shopping fără limite!

Campania se va desfășura de joi până duminică, adică în perioada 19-22 noiembrie. Toți cei care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal din orice magazin din ERA Park, inclusiv din Brico Depot sau din magazinele de mobilă din ERA Home Center, primesc instant un voucher de 50 de lei care poate fi folosit în perioada 23 noiembrie - 2 decembrie, în magazinele de îmbrăcaminte și încălțăminte din ERA Park.

Procedura este simplă: clienții trebuie să se prezinte în aceeași zi în care au făcut cumpărăturile la punctul de informare din zona galeriei Carrefour, spre cupolă, între orele 10 și 21, și să-și ridice premiul.

Nu mai puțin de 500 de vouchere abia așteaptă să intre în posesia iubitorilor de cumpărături! În cazul în care tichetele se epuizează, campania se poate încheia înainte de 22 noiembrie.

De reținut că, spre deosebire de alte campanii de acest gen, voucherul poate fi cumulat cu produsele deja aflate la promoție cu ocazia Black Friday. Pentru că la ERA Park ești de două ori mai câștigat! Vino să te convingi!

(advertorial)