La cum merg treburile prin Beiuş, DNA Oradea ar trebui să-şi deschidă în urbe un punct de lucru!

Bihorel a aflat că edilii pregătesc un nou simulacru de concurs, pe modelul celui pentru conducerea Spitalului Municipal, ajuns pe mâna lui Claudiu Lupău, care nu ar fi avut dreptul nici măcar să se înscrie, căci nu îndeplinea condițiile legale.

Noul „blat”, spun localnicii, ar fi pregătit pentru șefia Administraţiei Domeniului Public Beiuş, care gestionează toate proprietăţile oraşului.

Deşi legea prevede că doritorii trebuie să aibă o „o experiență relevantă în consultanță în management sau în activitatea de conducere a unor întreprinderi publice ori societăți din sectorul privat”, în anunţul de recrutare s-a făcut o adăugire, cum că patrimoniul local poate fi lăsat şi pe mâna unui simplu administrator de firmă, doar să aibă o vechime de 2 ani.

Schepsisul e, zic sursele lui Bihorel, că postul ar fi cu dedicaţie pentru un apropiat al primarului, un anume Florin Pușcaș, care n-a condus până acum decât propria maşină. Asta dacă nu se pune faptul că în urmă cu doi ani a fost înfipt, tot cu propte, în Consiliul de Administraţie al Ocolului Silvic Codrii Beiuşului, gestionat tot de oraş.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!