Guvernul Orban îşi dă o nouă probă a incompetenţei. După ce medicul erou, Cătălin Denciu, a fost nevoit să fie transportat în Belgia la tratament pentru a acoperi lacunele criminale ale sistemului medical condus de Nelu Tătaru, o nouă doză de superficialitate administrativă iese la iveală.

Tânărul erou de la Piatra Neamţ a fost la un pas să fie introdus într-un program special, destinat pacienţilor COVID-19, care i-ar fi îngreunat recuperarea şi tratamentul. Motivul: medicii români l-au testat şi diagnosticat cu COVID-19. Din fericire pentru el, belgienii l-au retestat şi Cătălin a ieşit negativ, putând să îşi vadă, liniştit, în continuare de recuperare. Greşeala a fost confirmată chiar de premierul Ludovic Orban, cel care a tratat întreaga încurcătură cu o lejeritate batjocoritoare: "Din ceea ce ştim noi, testul de tip Real time PCR care i-a fost făcut la spitalul militar din Belgia este negativ. Probabil la Floreasca nu a fost test Real time PCR"

Întrebarea care rămâne în urma acestei situaţii nu este dacă măsurile luate de Guvernul Orban, bazate pe teste dovedit inexacte, au vreun temei sau folos. Aici răspunsul e simplu: NU! Întrebarea este: ce face opoziţia? Ce face PSD? Cât de aserviţi au devenit Ciolacu, Grindeanu, Mang şi Bodog lui Orban şi camarilei sale încât, în faţa neregulilor evidente, să închidă ochii şi să tacă mâlc?

Blatul PSD-PNL devine din ce în ce mai vizibil în toată ţara iar, din nefericire pentru români, este mult mai periculos decât orice pandemie. Dacă riscul infectării COVID-19 îi pune în pericol pe cei cu alte probleme de sănătate, lipsa unei opoziţii solide, blatul PSD-PNL, blatul Stânga-Dreapta, ne pune pe toţi în pericol. Ne duce către un regim totalitar unde dorinţele jupânilor de la Bucureşti sunt lege.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA BIHOR,
Realizat de HANDYMAN SRL
Cod mandatar 11200008