Dianei îi place distracţia până în zorii zilei şi nu ascunde asta. Când vine vorba despre lucruri serioase, însă, petrecăreaţa se transformă într-o tipă conştiincioasă, iar dovadă stă faptul că dintre toţi colegii ei de an de la Facultatea de Medicină, ea a obţinut cea mai mare medie, luând doar un singur 9 la un examen.

Acum, că sesiunea s-a terminat, frumoasa poate petrece în voie. Pentru început, într-o excursie la mare cu cele mai bune prietene!

Prima dintre medicinişti

Chiar dacă părinţii ei sunt medici, Diana spune că Facultatea de Medicină, unde tocmai a terminat primul an de studii, a fost alegerea ei 100%. Aşa că, după primul an de studii, nu-i de mirare că blonda cu ochi verzi are cea mai mare medie dintre toţi cei peste 100 de colegi ai săi de la specializarea Medicină Generală.

Deşi e o delicată, Diana se mândreşte că a rezistat bine provocărilor primului an de studii. Îi place mult anatomia şi spune că nu s-a descurcat rău nici la neplăcutele vizite la morgă. Cât despre specializarea medicală pe care o va alege, încă e nehotărâtă. "Chirurgia estetică mi-ar plăcea, dar sunt abia la început şi nu m-am decis deocamdată", spune ea. Acum, nu-i stă gândul decât la vacanţă.

Nopţi de dans

După un an de toceală, nimic nu e mai relaxant decât o "sesiune" de ieşiri în club. Asta crede Diana, care, împreună cu prietenele ei, bate weekend de weekend discotecile. Pentru că s-au cam săturat de cele din Oradea, fetele iau deseori drumul Clujului sau al Timişoarei pentru o noapte pe ringul de dans. Şi cum e sezonul estival, Diana spune că nu va rata nici excursia la mare, bineînţeles, în aceeaşi companie. "Am avut relaţii foarte lungi, iar acum mă bucur de libertate", spune frumoasa.

Cu libertatea spune că a fost învăţată încă de mică, deoarece părinţii au lăsat-o să ia mereu propriile decizii, urmându-le totuşi exemplul. "Sora mea m-a învăţat să fiu cuminte, mama să fiu deşteaptă, iar tata să fiu şmecheră", râde tânăra. După cum se vede, sfaturile familiei i-au priit...


DOCTORIŢĂ TRENDY
Diana 

Vârstă: 19 ani
Ochi: verzi
Zodie: Rac
Înălţime: 1,60 cm
Greutate: 50 kg
Măsuri: 85-60-90
Hobby: shopping, clubbing