Sunt tinere, sunt frumoase, arată bine şi... sunt blonde. Trei orădence dornice de afirmare şi-au înfiinţat o trupă în care cântă melodii clubbing, compuse special pentru ele.

Deşi sunt provocatoare din cale-afară, fetele insistă că nu-s "piţipoance" şi vor să demonstreze că au voce, cântând live. Până atunci, frumoasele fac ore de canto, merg la fitness, la saună şi la înot. Pentru că ştiu că în industria muzicală n-ai loc dacă nu eşti "fierbinte"...

Fete încinse

Maya, Alisia şi Ana au 20 de ani şi vor să devină celebre în peisajul muzical. De aceea, s-au tot gândit la un nume care să le reprezinte şi să vândă. "Caliente" a fost cuvântul care li se potriveşte cel mai bine. "Pentru că e exotic şi sexy", explică Maya.

Pasionate de muzică, cele trei colege de la Facultatea de Ştiinţe Economice au hotărât să pună de-o trupă vara trecută. De atunci, îşi fredonează non-stop propriile melodii, compuse de orădeanul Gheorghe Berki şi constănţeanul Ovidiu Bistriceanu. Şi, ca să nu zică nimeni că n-au studii muzicale, iau lecţii de canto, câte 3 ore pe zi. Vor să demonstreze că imaginea pe care unii şi-o fac despre fetele blonde care arată bine este una greşită. "Nu suntem piţipoance. Noi suntem provocatoare şi nu vulgare", susţin ele.

N-a trecut mult şi fetele au şi înregistrat trei piese în stilul clubbing: "Buzele mele", "Till Dawn" şi "Bomba". Cu ele au urcat pe scenă la festivalul "Toamna Orădeană", unde au cântat în deschiderea celor de la Fly Project. Dezinhibate, au făcut show, interpretând, pe un ton senzual, versuri ca "mii de fiori te vor cuprinde când îmi vei simţi atingerea" sau "ca mierea sunt buzele mele, atât de dulci" captivând audienţa. "N-am mai vrut să ne dăm jos", povestesc fetele, pe trei voci.

Forme de vedetă

Au urmat prezenţe la baluri, trupa fiind invitată să cânte la Pedagogic şi la Poliţia de Frontieră, dar şi la aniversarea agenţiei Mr. M Models, condusă de managerul lor, unde au cântat, live, piesa "Bomba". Deja, tinerele se pregătesc pentru un album. "Am vrea să îl scoatem în toamnă, dar nu e sigur încă", spune managerul Marius Molan, în care fetele au încredere că le va face celebre.

Pentru că în lumea mondenă nu poţi să apari oricum, designerul orădean Amalia Haragoş le-a creat fetelor costumaţii de scenă cât mai provocatoare. Şi cum pentru o imagine sexy învelişul nu e de ajuns, trio-ul Caliente se prezintă în fiecare săptămână la tratamente de remodelare corporală, masaje, cosmetică, saună, fitness şi înot.

Prietene fără prieteni

Tinerele susţin că vor să fie naturale, chit că în apariţiile pe scenă sunt cât se poate de machiate şi coafate. "Nouă ne place să fim naturale şi cu stil", spune Ana, recunoscând, totuşi, că, dacă s-ar ivi ocazia, nu ar ezita să îşi pună implanturi cu silicon.

Ca show-ul să fie complet, blondele se gândesc să conceapă şi o coregrafie profi, dar simplă. "Nu le vrem prea grele, pentru că nu poţi şi să cânţi live şi să dansezi". Or, ele au de lucru pe termen lung. "Nu vrem să stăm în trupă numai până devenim celebre şi dup-aia să ne despărţim. Suntem cele mai bune prietene", explică Maya.

Şi totuşi, e loc şi pentru prieteni noi. Căci deşi una dintre ele are iubit, celelalte două sunt în căutarea unei partide bune. Aviz amatorilor!