De două decenii, Blue Container Aleşd este unul dintre cei mai importanți producători de containere modulare standard tip ISO din România.

Containerele sunt proiectate și produse de la zero la fabrica din Aleșd, județul Bihor, și sunt distribuite în întreaga piață din România, precum și în țări din Uniunea Europeană, peste 50% din producția companiei fiind direcționată către export.

Blue Container Aleșd produce toată gama de containere modulare: containere de locuit, containere birou, cabine modulare monobloc sau duplex, imobile de locuit modulare cu sau fără scări interioare, containere termice, grupuri sanitare, containere pentru șantiere, containere pentru festivaluri, containere tehnologice, containere pentru depozitare cu agregat frig, precum și containere de tip medical.

Containerele produse de Blue Container sunt termoizolate, dotate cu instalație electrică, instalație sanitară, cu finisaj de PAL melaminat la interior sau cu panou sandwich de diferite grosimi (40mm, 60mm, 80mm si 100mm). Ele trebuie doar conectate la energie electrică, apă, canalizare.

Pentru detalii suplimentare puteți suna la 0744.175.306 sau intra pe site-ul https://bluecontaineralesd.com/despre-noi/

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!