Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 4.30, în zona blocului Cicero, din Cantemir. Un orădean de 23 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare Volkswagen care ieşea de pe strada Costaforu, a izbit în plin un BMW condus de un alt tânăr, de 21 de ani, care circula pe bulevardul Cantemir.

"Tânărul de 23 de ani din Oradea nu a acordat prioritate de trecere în intersecţie şi a acroşat un alt autoturism înamtriculat în Bihor, condus de un alt orădean de 21 de ani", a precizat BIHOREANULUI inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului, băiatul de 21 de ani a suferit mai multe leziuni, care din fericire nu au fost grave.

Poliţiştii au stabilit însă că atât el cât şi şoferul vinovat de producerea accidentului erau bine băuţi, venind, cel mai probabil, de la petreceri. "Tânărul de 23 de ani prezenta o concentraţie de 0,60 miligrame / litru alcool pur în aerul expirat, iar cel de 21 de ani a avut o concentraţie alcoolică de 0,70 miligrame/ litru", a mai precizat Dinu.

accident_cantemir_cicero_bihoreanul_11.jpgUn aspect interesant este că, deşi cei doi şoferi au declarat că nu au mai avut pe nimeni în maşinile lor, parbrizul BMW-ului izbit e spart în dreptul scaunului din dreapta, în vreme ce airbagul şoferului a fost declanşat. De altfel, pe scaunul din dreapta existau chiar şi urme de sânge.

"În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală. În urma cercetărilor se va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi dacă mai era cineva în maşină", a mai spus Dinu.