Discoteca No Problem din Oradea a găzduit vineri seară finala Balului Balurilor între licee. La întrecere au participat reprezentanţii de la Traian Vuia, Vasile Voiculescu, Onisifor Ghibu şi Economic. Elevii s-au înghesuit să-şi susţină favoriţii pe parcursul celor şase probe, dintre care cele mai apreciate au fost proba artistică, unde participanţii au pus în scenă diferite momente hazlii pe tema profesori-elevi, şi proba surpriză, unde doar perechile care au avut curajul să se sărute au primit punctaj maxim.

Distracţia a fost întreţinută pe parcursul serii cu momente artistice susţinute de trupele de dans Logo Dance şi Favorite şi de formaţiile de canto Vivere şi No Silence.

Liceenii s-au mai delectat pe parcursul întrecerii cu prezentări de modă ale voluntarelor de la Asociaţia D'art şi ale modelelor de la Imperials Models.

La finalul competiţiei juriul a decis ca locul întâi să revină perechii de la Colegiul Tehnic Traian Vuia, formată din Radu Carţiş şi Larisa Criste, pe locul doi, spre surprinderea tuturor, perechea din Bratca, acătuită din Ionuţ Mateaş şi Geanina Gavrilaş, care a participat pentru prima oară la Balul Balurilor, podiumul fiind completat de câştigătorii de anul trecut: liceenii de la Economic, reprezentaţi anul acesta de Laurenţiu Frăţilă şi Adelina Mangra.

Laviniu Kovacs