Timp de multe săptămâni, o mână de tineri au plănuit un bal pe care l-au numit "al secolului", ascunzând identitatea liceului din spatele organizării. Ei s-au promovat pe Facebook şi printre elevi oferindu-le premii şi ademenindu-i cu altele pentru seara balului.

Joi seara misterul a fost elucidat, iar bobocii Liceului Greco-Catolic au intrat în ringul discotecii No Problem în prima ediţie a unui bal de asemenea amploare pentru liceul, de altfel, cu puţini elevi.

Chiar dacă a adus pe ringul din No Problem artişti orădeni precum Alexandrina Chelu, rapperul Saylas, Ovidiu Lazăr de la Vivere, trupa rock Red Wine dar şi magicienii Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa şi clubul de aikido Dojo Maya Vital, petrecerea celor din Greco-Catolic nu i-a atras şi pe alţi liceeni, aşa că în discotecă au venit doar 200-300 de tineri.

Chiar şi aşa, bobocii şi restul elevilor liceului s-au distrat pe cinste la probele artistice, în care perechile s-au întrecut să facă publicul să râdă prin scenetele lor cu demoni, preoţi, prospăt căsătoriţi şi elevi obligaţi să meargă la şcoală, dar şi în timpul concursurilor cu premii pentru elevii din public, în care aceştia erau supuşi unor probe pentru a câştiga premii precum parfumuri sau bilete la paint-ball.

Bobocilor câştigători li s-au oferit premii constând în accesorii, parfumuri, bilete la paint-ball, pantofi, curs de dans, dar şi şedinţe foto.