Gata vacanţa studenţească! Pe 1 octombrie debutează, oficial, anul universitar 2012-2013, iar Universitatea din Oradea a pregătit o festivitate care să marcheze momentul.

Ceremonia va avea loc luni, de la ora 10, în sala de jocuri sportive a Universităţii, situată pe malul stâng al Peţei. Rectorul Universităţii, Constantin Bungău, a precizat că la eveniment au fost invitate cadrele didactice, oficialităţi locale, dar sunt aşteptaţi mai ales studenţii din anul I.

După festivitate, de la ora 11.15, la Biblioteca Universităţii va fi vernisată expoziţia "Academia de Drept din Oradea în imagini".

Noul an universitar debutează cu o activitate didactică de 12 săptămâni, urmând ca studenţii să aibă vacanţă în perioada 24 decembrie - 4 ianuarie 2013. Apoi, între 7 şi 18 ianuarie studenţii vor participa iar la cursuri şi seminarii, iar între 21 ianuarie şi 9 februarie vor fi în sesiune.

După o vacanţă de o săptămână şi o sesiune de măriri de note şi restanţe, studenţii orădeni vor începe semestrul al doilea de studiu pe 25 februarie.