Candidat pentru un nou mandat de senator, PSD-istul Florian Bodog încearcă să-şi albească portretul. Bihorel a observat că de pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispărut informaţiile privind procesul pierdut de Bodog în luna iulie, când judecătorii au decis să-i retragă definitiv titlul de abilitat şi dreptul de a coordona doctoranzi.

Mai mult, informaţii privind acest dosar nu se mai regăsesc nici pe site-ul instanţei de fond, Curtea de Apel Oradea, cea care i-a dat dreptate lui Bodog, apreciind că ordinul Ministerului Educaţiei prin care politicianul a rămas fără abilitare este ilegal.

Cel mai probabil, Bodog le-a cerut celor două instanţe să-i protejeze datele personale, iar judecătorii s-au executat rapid şi au ascuns dosarul de ochii curioşilor, chit că omul este o persoană cât se poate de publică, fiind fost ministru al Sănătăţii, prodecan la Facultatea de Medicină din Oradea şi, cum se vede, aspirant la încă patru ani în Parlament, iar problema supusă judecăţii viza de asemenea o calitate publică a lui, de specialist care girează noi cercetători.

Bihorel crede că, la ce CV are, Bodog ar trebui să-şi protejeze singur "datele personale" şi să nu mai aspire la funcţii şi demnităţi, ci să facă câţiva paşi în spate din scena publică.