Deconspirat de BIHOREANUL că s-a mutat la hotel, pe banii Ministerului Sănătăţii, deşi el este medic la Spitalul Judeţean, unde nu sunt trataţi pacienţi cu Covid-19, senatorul PSD Florian Bodog are bătăi de cap cu imobiliarele.

Proprietar, alături de soţie, al unui apartament în Oradea, al unei case în Oşorhei şi al alteia în Ungaria (fără a socoti apartamentul cumpărat pe numele fetelor în București), politicianul se chinuie de mai bine de un an să îşi sporească averea cu încă o casă în Oradea. Nu că n-ar avea banii necesari, ci pentru că imobilul se dovedeşte greu de cumpărat.

Bihorel a aflat că Bodog a oferit 103.500 de euro pentru o casă de 254 mp, cu 4 dormitoare şi jacuzzi, scoasă la licitaţie de o bancă, după ce proprietarul n-a mai plătit ratele la creditul ipotecar. Respectivul, Gheorghe Silviu Pop, nu e un simplu cetăţean, ci unul cu probleme penale, fiind cercetat de procurorii DNA Oradea într-un dosar de evaziune fiscală, alături de celebrul Attila Racz, motiv pentru care are şi un sechestru penal pe numele lui, de peste 14 milioane lei. Invocând inclusiv faptul că imobilul e sub sechestru, Pop a contestat executarea, a pierdut în primă instanţă, dar procesul continuă la Tribunalul Bihor.

Până când judecătorii se vor pronunţa definitiv, omul are dreptul să locuiască în imobil, iar Bodog nu se poate bucura de achiziţie. Adică trebuie să se mulțumească cu celelalte.