Ministrul orădean al Sănătăţii, Florian Bodog, a demis-o pe directoarea adjunctă a DSP Botoşani, Laura Acatrinei, nemulţumit că femeia posta bancuri pe Facebook în timpul orelor de serviciu.

"O altă demitere va fi aceea a directoarei adjuncte a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani (Laura Acatrinei - n.r.), care în timpul serviciului, în loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook şi postează bancuri. Dar asta ţine de conştiinţa fiecăruia dintre noi", a declarat Bodog, într-un interviu pentru news.ro.

Acatrinei a fost demisă în după-amiaza zilei de marţi, 1 august, prin ordin al Ministrului Sănătăţii.

Laura Acatrinei, medic epidemiolog, este director adjunct la Direcţia de Sănătate Publică Botoşani din luna aprilie a acestui an, după ce postul nu a mai fost ocupat mai bine de patru ani. Laurei Acatrinei a fost numită interimar.

Ultima postare pe Facebook a Laurei Acatrinei este de vineri, ora 16.44, când aceasta a postat un banc. În aceeaşi zi, directorul adjunct al DSP Botoşani are cel puţin 14 postări, majoritatea bancuri şi citate celebre, la interval de 1-2 minute, mai scrie news.ro.