La 66 de ani, Cristian Ţânţăreanu va deveni din nou tătic. Cea care îi va dărui un copil controversatului om de afaceri se numeşte Elena Matei şi este cu 46 de ani mai tânără decât acesta.

Excentricul miliardar intenţionează să şi divorţeze de actuala soţie pentru a face din tânăra lui iubită o mămică cu acte în regulă. "Sunt foarte bucuros, îmi asum răspunderea. Nu sunt un tip care să fug de responsabilităţi", a declarat Cristian Ţânţăreanu, potrivit Libertatea.

În luna august 2009, Cristian Ţânţăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon. Întors la Corbeanca după operaţia suferită la Paris în toamnă, afaceristul spunea că se simte din ce în ce mai bine şi susţinea că, după fiecare şedinţă de chimioterapie, îi creşte apetitul sexual.

„Mă simt bine, însă duc lipsă de femei. De când fac citostatice, sunt în erecţie zile întregi. Caut tinere apetisante care să facă faţă unui maraton sexual în doi. Sunt excitat tot timpul, niciodată nu am fost ca acum. Rezist la boală, la durere, dar nu pot fără sex. Fac de câte cinci-şase ori pe săptămână, însă nu mă mai satur. Citostaticele sunt mai tari ca Viagra de 1.000 de ori. Iată că, până şi din această boală, am găsit o parte pozitivă", a declarat latifundiarul, pentru Click!

De mai bine de 15 ani, Emanuela, soţia miliardarului, îi acceptă lui Ţânţăreanu toate infidelităţile şi, deşi a adus o mulţime de femei în casă, ea nu s-a gândit niciodată să divorţeze.

Anul trecut, omul de afaceri s-a îndrăgostit de o frumoasă unguroaică cu care a fugit în Albania, părăsind căminul conjugal. El a vrut să divorţeze, însă s-a răzgândit pe ultima sută de metri.