Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Carmen Pantiş, a declarat că începând din acest weekend bolnavii internaţi în cea mai mare unitate din judeţ vor primi, pe lângă micul dejun, şi un iaurt Danone Nutriday, la 140 de grame.

"Ne-am gândit să colaborăm cu ei, i-am contactat şi au acceptat. Suntem foarte entuziasmaţi de această colaborare, pentru că acest iaurt este foarte bun şi are nutrienţii necesari. Avem şi promisiuni de sponsorizare, fiind deocamdată unicul spital din Oradea cu care lucrează", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Pantiş.

Iaurtul se va distribui de două ori pe săptămână, la toţi pacienţii, la micul dejun, în loc de brânza care se dădea până acum. Totodată, în funcţie de meniul zilei, se preconizează ca pacienţii din secţiile de Diabet şi Oncologie să îl aibă de patru ori pe săptămână.

"Ne concentrăm pe calitatea hranei. Într-o primă etapă am încheiat un contract pentru 18.000 de iaurturi, iar ca preţ ne încadrăm în norma zilnică alocată pentru mâncare. Prima factură, pentru 1.000 de bucăţi, s-a ridicat la suma de 850 de lei", a mai spus Pantiş.