Fostul şef al Direcţiei Agricole Bihor, PDL-istul Nicolae Hodişan, a renunţat în sfârşit la funcţie, pentru ca locul astfel eliberat să revină unui vajnic apropiat al USL, cel mai probabil un reprezentant al PC. Numai că nu s-a lăsat dus uşor din funcţia în care fusese numit tot pe criterii politice.

În primă fază, de cum a simţit vântul schimbării, Hodişan s-a refugiat în concediu de boală, pe motiv că-l durea la picior o bubă mai veche, căpătată în urma unui accident rutier. Când a revenit la lucru, şefii l-au mutat director în Bistriţa, doar-doar îşi va da demisia, dar Hodişan a acceptat "rotirea cadrelor", deşi declarase că nu va accepta postul fiindcă nu ştia nici măcar suprafaţa arabilă a judeţului.

Şi poate că ar mai fi rămas acolo mult şi bine, dacă Ministerul nu-l muta din nou, tot "în interes de serviciu", la Galaţi. PDL-istul şi-a dat în sfârşit demisia şi, ca răzbunare, va candida pentru ARD în colegiul 1 Senat din nordul judeţului, chiar dacă acolo îl va face arşice fosta viceprimăriţă Rozalia Biro. Dar ce nu face omul pentru partidul care şi el l-a făcut, cândva, director...