Purtătoarea de cuvânt a Primăriei Oradea, fosta jurnalistă Anca Sas, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Paul Grama, patronul firmei de publicitate Grama Advertising-PR.  

Mireasa şi-a făcut apariţia la "locul de muncă" în jurul orei 18, mai zâmbăreaţă ca niciodată, într-o rochie vaporoasă, fiind aşteptată atât de colegi din Primărie, cât şi de numeroţi colegi liberali precum şefa Instituţiei Arhitectului Şef Adriana Lipoveanu sau deputaţii Florica Cherecheş şi Ioan Cupşa.

Anca a urcat în sala mare a Primăriei la braţul naşului Florin Birta, şeful Clubului Sportiv Municipal, şi totodată preşedintele Tineretului Liberal Bihor, iar mirele a urmat-o, însoţit de naşa Larisa Birta.

Din alai au făcut parte un număr restrâns de rude, prieteni, jurnalişti, foşti colegi de la Antena 1 Oradea sau consilieri locali. Între apropiaţii cuplului s-au numărat şi Gabriela Irimia, una dintre gemenele Cheeky Girls, alături de iubitul ei, orădean.

Căsătoria civilă a fost oficiată de primarul Ilie Bolojan, care la final a ţinut să mulţumească miresei pentru că este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai săi şi le-a urat proaspeţilor însurăţei multă fericire.

Anca şi Paul trăiesc o poveste de dragoste de câţiva ani. Apropiaţii spun că, de dragul ei, tânărul s-a mutat din Bucureşti la Oradea. "E o bucurie mai presus de toate - ziua în care visul la care abia îndrăzneam să visez se împlineşte. În jur e numai fericire, speranţă şi certitudine. Azi începem să clădim împreună o viaţă mai frumoasă decât orice am fi putut fiecare în parte!", a scris Anca pe Facebook, cu câteva ore înainte de nuntă.

Casă de piatră!