Criză sau nu, parcarea se plăteşte! Primarul Ilie Bolojan şi-a declarat încă de la sfârşitul anului trecut nemulţumirea faţă de viteza cu care municipalitatea marchează locurile de parcare pe străzile nou amenajate din municipiu, pentru ca bugetul local să încaseze bani de pe urma lor.

Cel mai bun exemplu este strada Mihai Eminescu, din buricul târgului, unde şoferii pot parca încă fără să plătească şi fără teama de a fi amendaţi. Amenajată încă din octombrie anul trecut, artera nu a fost marcată nici acum.

În plină perioadă de criză, în care încasările municipalităţii pe primul trimestru au scăzut cu 19,5 milioane lei faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, primarul este nemulţumit că la nivelul întregului oraş se pierd lunar venituri de câteva mii de lei prin netaxarea locurilor de parcare.

Bolojan le-a cerut directorilor din subordine să ia măsuri de urgenţă, fapt pentru care este de aşteptat ca imediat după Paşti străzile orădene să se umple de dungi. Adică, locuri de parcare taxate cu ora...