Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, le-a spus colegilor săi din PNL, la întâlnirea aleşilor locali ai partidului, că trebuie să susţină modificarea Codului Muncii, astfel încât angajaţii care lucrează sâmbăta să fie plătiţi dublu, dar să nu mai primească zile libere. 

"Mie mi se pare cel puţin anormal ca, dacă suntem rămaşi în urmă, să nu putem lucra şi sâmbăta dacă vrem asta, dacă angajaţii vor să facă această chestiune, şi firmele să trebuiască să le dea două zile libere. Este un non sens atunci, nu mai pot lucra. Ar trebui să susţinem modificarea Codului Muncii ca cine vrea să lucreze şi sâmbăta să fie plătit dublu, dar atât", a spus Bolojan.

"Este anormal, cât timp nu ai angajaţi, să nu ai pe cine angaja, să nu poţi să lucrezi 10 ore la o firmă, dar să poţi să lucrezi cu normă întreagă la o firmă şi cu jumătate de normă la o altă firmă. În felul acesta eu cred că putem să creştem productivitatea, salariile, iar firmele noastre să se păstreze competitive în pieţele europene", a arătat Bolojan, la Liga Aleşilor Locali ai PNL, care a avut loc vineri, la Braşov.

La aceeaşi întâlnire, şeful PNL Bihor le-a mai spus colegilor liberali că priorităţile lor trebuie să fie infrastructura în transporturi şi rezolvarea problemelor din învăţământ.