Copiii vor fi din nou "eroii zilei", duminică, la ERA Park. Pe 13 decembrie, cei mici sunt invitaţi să îşi înceapă ziua cu un nou film animat, "Peter Pan. Întoarcerea în Ţara de Nicăieri", în sala de evenimente a centrului comercial. Filmul va începe la ora 11 şi, ca de obicei, va fi dublat în limba română.

Între orele 17 şi 19, sub cupola centrului comercial, prichindeii vor fi învăţaţi cum să îşi antreneze imaginaţia într-un nou atelier al mascotei BombonERA. Participanţii vor fi îndrumaţi să-şi amintească de mersul la săniuş, de vacanţele de iarnă, de ninsoare şi distracţia de la bunici, dar şi să picteze ce visează pentru vacanţa de la sfârşit de an. Alături de mascota centrului comercial, micuţii vor picta cu acuarele un peisaj de iarnă.

Cu toţii vor fi "supravegheaţi" îndeaproape şi de Moş Crăciun, care îi aşteaptă cu scrisorile lor, dar şi să îşi facă fotografii memorabile, în cadru de poveste.

Participarea la toate aceste evenimente este gratuită, atât pentru cei mici cât şi pentru însoţitorii lor, aşa că vă aşteptăm cu drag!