Premiera documentarului „Nasty”, despre viața și cariera lui Ilie Năstase, a adus împreună, marți seara, unii dintre cei mai importanți sportivi români din istorie, personalități internaționale, vedete și mii de fani.

Pe covorul roșu de la Sala Palatului din București au pășit, printre alții, Nadia Comăneci, Boris Becker, Ion Țiriac, Gheorghe Hagi, dar și realizatorii filmului, regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu și producătorul Cosmin Hodor.  

„Vă mulțumesc pentru această seară și pentru acest film. Pe coloana sonoră a documentarului se aude melodia lui Frank Sinatra, My way. Mă reprezintă. Și eu am făcut totul cum am vrut. Am jucat tenis cu zâmbetul pe buze”, a spus, vizibil emoționat, Ilie Năstase. 

„Ilie Năstase e încă tânăr”, a spus Nadia Comăneci pe covorul roșu unde a venit însoțită de Boris Becker. „Ne leagă o prietenie de zeci de ani și am vrut să fiu astăzi aici, să sărbătorim acest moment împreună”.

(foto: Transilvania Film)

„Năstase are carismă și are talent. Am jucat cu el și suntem prieteni”, a declarat și germanul Becker care a venit special la București pentru premieră. Cei doi mari sportivi apar și în film.

În sală s-au aflat și alți sportivi importanți ai României, ca Gică Popescu, Bogdan Stelea, Helmut Duckadam, Horia Tecău, Camelia Potec, Octavian Bellu, Andreea Răducan. Alături de ei a fost și tenismenul Denis Shapovalov.

Documentarul „Nasty” poate fi văzut, începând de vineri, și în cinematografele din Oradea, cele de la Lotus Center și Oradea Shopping City. 

(sursa foto: transilvaniafilm.ro)

Producția este prezentată drept „o incursiune captivantă în viața legendarului Ilie Năstase, primul rebel din istoria tenisului”.

„Ilie Năstase a dominat scena tenisului românesc și mondial în anii '70. Pe lângă talentul pur, el s-a impus printr-un stil de joc electrizant, iar personalitatea sa excentrică și temperamentul vulcanic, adesea controversat, i-au adus o faimă aparte. Showman prin excelență, Mr. Nice'n'Nasty a revoluționat sportul alb cu aplombul unui veritabil rockstar”, spun producătorii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!