Se pare că designerul Cătălin Botezatu a renunţat la ideea de a se împăca cu Bianca Drăguşanu, blonda care l-a înşelat cu fotbalistul Adrian Cristea, iar tabloidele au prezentat întrega poveste cu detalii picante.

Conform apropiaţilor lui Botezatu, acesta nu se mai gândeşte la Drăguşanu, ci se îndreaptă spre o nouă relaţie, una cu creatoarea de modă Valeria Marini, din Italia.

Încă din 2010, când Botezatu a fost prezent la Festivalul de modă de la Milano, între designerul român şi Valeria s-a legat o relaţie specială. Pe lângă o colaborare în plan profesional, cei doi nu au pierdut timpul şi au flirtat în dese ocazii. Italianca i-a oferit lui Bote un inel de ziua lui, iar designerul a declarat că ea e genul lui de femeie.

Apropiaţii lui Bote susţin că, recent, acesta a petrecut câteva weekenduri la Roma alături de Valeria, însă vrând ca acest lucru să nu se afle în ţară.

Potrivit Libertatea.ro, Blonda şi Bote au ieşit împreună la restaurante, au mers la petreceri, iar nopţile s-au distrat în apartamentul Valeriei din zona Piazza di Spania. Şi pentru că designerul preferă să-şi păstreze statutul de bărbat singur, după cum a fost sfătuit de PR-ii care se ocupă de imaginea lui, a evitat să vorbească presei despre noua sa cucerire.

Valeria Marini, în vârstă de 43 de ani, e una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din Italia. De asemenea, focoasa blondă a cochetat şi cu actoria.

Dacă Botezatu doreşte să ţină relaţia ascunsă, Valeria Marini a ieşit în presa italiană şi a recunoscut că are o relaţie cu designerul român. Mai mult, aceasta au spus că sunt logodnici.