Nu a reuşit să-l convingă pe Cătălin Botezatu că merită să fie jumătatea lui. Orădeanca Nina Cheţa, participantă în emisiunea Antenei 1, Burlacul, în care 22 de fete se "întrec" să-l cucerească pe designer, a fost trimisă acasă după prima seară.

Tania Budi, fostă iubită a lui Botezatu, joacă în emisiune rolul de sfătuitor al acestuia şi a caracterizat-o pe Nina drept genul de femeie cu care acesta n-ar ieşi niciodată. Iar designerul i-a ascultat sfatul, astfel că orădeanca s-a numărat printre cele 10 fete pentru care concursul s-a încheiat imediat după ce a început. La plecare, orădeanca a spus că speră să îşi găsească alesul inimii în oraşul său natal.

Nina Cheţa are, potrivit site-ului emisiunii Burlacul, un magazin de îmbrăcăminte, dar se pregăteşte să devină avocat. La cei 30 de ani pe care îi are, orădeanca spune că este gata să facă orice pentru frumuseţe şi nu s-ar da înapoi de la bisturiu. Totodată, are o părere foarte bună despre sine, considerându-se frumoasă, deşteaptă, puternică, elegantă şi cochetă.