Cătălin Botezatu a ţinut ascuns mai bine de 20 de ani faptul că are un fiu. Designerul a elucidat, într-un final, misterul recunoscând că Andrei Iordache este fiul lui biologic.

Până nu demult, Cătălin Botezatu a refuzat să dezvăluie adevărul despre băiatul lui, pe motiv că ar putea crea probleme în familie. Totuşi, zvonurile care circulau spuneau că Andrei Iordache, un tânăr manechin ar fi copilul creatorului de modă.

Un test de paternitate dovedeşte că el este tatăl adevărat al lui Andrei Iordache, portar la divizionara C Juventus Bucureşti, dar şi manechin în show-urile de modă ale lui Botezatu. "Andrei este într-adevăr fiul meu. Am făcut testul ADN", a declarat Cătălin Botezatu, pentru ziarul "Naţional". Andrei Iordache a venit pentru a fi alături de tatăl său natural la evenimentul de lansare al primului roman publicat, "Trei vieţi. Pedeapsa".

Primul volum cuprinde doar o mică parte din viaţa trăită de Cătălin Botezatu, o perioadă foarte grea prin care a trecut, şi anume, închisoarea. "De 11 ani muncesc să scot această carte. Am rugat-o pe Monica să mă ajute şi să scrie pentru că sunt mult prea multe amănunte dureroase. Ceea ce am povestit în carte sunt doar câteva dintre lucrurile trăite de mine", a mai spus designerul.