Cunoscutul designer Cătălin Botezatu va fi prezent, marţi, printre orădeni. Vizita sa e justificată prin lansarea cărţii "Trei vieţi. Pedeapsa", primul roman dintr-o trilogie semnată de jurnalista Monica Vlad, care îi face biografia creatorului de modă.

Evenimentul va avea loc la librăria Diverta din cadrul complexului Lotus Center de la ora 11, iar organizatorii asigură că Botezatu va împărţi autografe tuturor fanilor săi.

Cartea "Trei vieţi. Pedeapsa" a fost lansată în premieră duminică în Bucureşti şi vorbeşte despre anii în care designerul a fost încarcerat, acuzat fiind de bancrută frauduloasă. Romanul conţine scrisorile în original pe care deţinutul Cătălin Adrian Botezatu i le-a scris mamei lui din puşcăria de la Cremona, scrisori care aduc în faţa publicului o altă imagine a designerului.

Jurnalista Monica Vlad s-au apucat de lucru la acest roman la doar câteva luni după ce Cătălin Botezatu fusese eliberat din închisoare, în urmă cu aproape 11 ani, pentru ca stările prin care trecuse să fie exprimate cât mai bine.