Doi jucători bihoreni, Octavian Botiş, de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor, şi George Cornea, de la Luceafărul Felix, vor participa în perioada 13-16 decembrie la Mogoşoaia, în pregătire cu lotul naţional U17 (antrenor Ionel Augustin), la un stagiu care se va finaliza cu un joc amical.

Octavian Botiş (foto) evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, este pregătit de antrenorul Călin Cheregi, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al FC Bihor, şi s-a remarcat cu echipa sa de juniori de la club şi-n evoluţiile din jocurile din această toamnă, din turul campionatului.

Fundaşul stânga George Cornea a fost chemat, de asemenea, de selecţionerul Ionel Augustin pentru acţiunea lotului naţional.

Cornea are 17 ani şi a evoluat în acest tur pentru Luceafărul II, iar în ultimele etape a prins lotul de 18 al primei echipe, care activează în Liga a II-a.

Cornea a fost integralist la ultima acţiune a naţionalei desfăşurată în Israel, unde tricolorii au câştigat cu 3-1 amicalul cu selecţionata ţării gazdă. 

George a fost adus de la LPS Bihorul, instituţie cu care Luceafărul are încheiat un protocol de colaborare.