Baza Sportivă "5x5 Fotbal" din Oradea va găzdui vineri seară Cupa Gym Mar Strong la box. Întrecerile se vor desfăşura în aer liber pe unul dintre terenurile de fotbal sintetice şi vor reuni sportivi din oraşe precum Arad, Timişoara, Baia Mare, Cluj-Napoca şi Oradea.

Gala, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor în colaborare cu Gym Mar Strong, va cuprinde 12 meciuri. Municipiul de pe Crişul Repede va fi reprezentat de pugilişti de la Gym Mar Strong şi CS Crişul. Competiţia este rezervată mai multor categorii de vârstă, precum cadeţi, juniori, tineret şi seniori.

Organizatorii vor dona toţi banii care se vor strânge într-o urnă specială familiei Ficuţ, pentru ajutorarea lui Kevin, băiatul de 8 ani pentru care o parte dintre componenţii Generaţiei de Aur au jucat la Oradea un meci cu o echipă old-boys a FC Bihor.

De precizat faptul că la Oradea în luna noiembrie vor fi organizate şi Campionatele Naţionale de box pentru tineret în cadrul cărora şi-au anunţat încă de pe acum prezenţa Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, Francisc Vaştag, antrenorul coordonator al lotului naţional, fraţii Dorel şi Viorel Simion, antrenorii loturilor naţionale de seniori şi tineret, dar şi invitaţi speciali din lumea boxului amator.