Brad Pitt o acuză dur pe Angelina Jolie în ultimele documente depuse în instanţă. Actorul vorbeşte despre acţiunea inconştientă a actriţei de a dezvălui detalii intime din viaţa copiilor pe care îi au împreună: "Angelina nu are autocontrol", susţine Brad Pitt, citat de revista People şi preluat de agenţia de ştiri Mediafax.

Conform surselor citate, pe 21 decembrie, actorul a depus în instanţă un memorandum în care îşi reînnoieşte cererea către judecător de a sigila documentele legate de custodie. Vedeta subliniază argumentele pentru care îşi doreşte ca litigiul în privinţa custodiei copiilor să rămână privat şi o acuză pe Jolie pentru că le-a compromis imaginea celor şase copii ai cuplului.

Jolie "este determinată să ignore orice acord şi standard care să asigure bunăstarea copiilor", "a expus copiii în public, a dezvăluit care sunt numele terapeuţilor care se ocupă de ei, dar şi identitatea altor persoane din domeniul medical".

Actorul în vârstă de 53 de ani precizează că "Angelina nu are un mecanism de autocontrol" pentru a preveni informaţiile private să fie dezvăluite public. Actriţa a depus acte ce conţin informaţii intime în instanţă.

Actorul are şase copii: Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Shiloh, 10, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne împreună cu fosta sa soţie, Angelina Jolie, cu care se află în divorţ.

Mediafax mai notează că la începutul lunii, a apărut acuzaţia că cei doi băieţi mai mari ai lui Pitt, Maddox - pe care actorul este acuzat că l-ar fi lovit în timpul unui conflict pe avionul privat - şi Pax au refuzat să-şi vadă tatăl.

Judecătorul Instanţei Superioare din Los Angeles Richard J. Burdge Jr. i-a respins cererea lui Brad Pitt de sigiliare a documentelor asupra luptei pentru custodie. O audiere va fi susţinută pe 17 ianuarie.