În sfârşit. După 7 ani de relaţie, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit, într-o staţiune de lux din Caraibe.

Informaţia a apărut la nivel de zvon şi a fost preluată de presa britanică. Potrivit Mediafax, care citează The Telegraph şi Daily Mail, Jolie (37 de ani) şi Pitt (49 de ani), şi-ar fi oficializat relaţia în insulele Turks şi Caicos din Caraibe, în cadrul unei ceremonii private.

Se pare că evenimentul, organizat cu cea mai mare discreţie, a avut loc chiar în ziua de Crăciun, în timpul vacanţei din Caraibe pe care cele două vedete au petrecut-o pe proprietatea privată a designerului Donna Karan.

Însurăţeii se aflau în complexul de lux Parrot Cay (un ansamblu de trei vile izolate, trei pavilioane în aer liber şi patru piscine), împreună cu cei şase copii, cu părinţii actorului şi cu fratele şi sora acestuia.

Un locuitor din zonă le-a spus jurnaliştilor că perechea ar fi angajat 12 bone care să aibă grijă de copiii lor în timpul vacanţei de Crăciun din Caraibe.

Planurile de nuntă ale celebrului cuplu au stârnit speculaţii încă din luna aprilie, când Brad şi Angelina şi-au făcut publică logodna, precizând că urmează să se căsătorească în curând.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de 7 ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici - Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Jolie şi Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Dl şi dna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie, scrie Mediafax.