Vestea despărţirii cuplului de aur de la Hollywood a fost dezbătută de cel puţin două ziare de duminică în Marea Britanie.

Se pare că acordul de separare - semnat deja de Pitt şi Jolie - include o înţelegere privind împărţirea în mod egal a averii lor de peste 210 milioane de euro şi custodia comună a celor şase copii - naturali şi adoptaţi - precum şi modul în care vor fi împărţite reşedinţele cuplului şi bunurile pe care acesta le deţine.

Încă din luna decembrie Brad Pitt şi Angelina Jolie au vizitat o firmă specializată în divorţuri din Los Angeles.

"Documentul a fost semnat la începutul lui ianuarie. Şi Brad şi Angelina l-au semnat. Acesta este similar unui acord prenupţial, însă pentru separarea unui cuplu care nu este căsătorit legal. A fost clar că vor ca lumea să ştie că amândoi vor fi parte în creşterea şi educarea copiilor. Angelina va fi însă cea care va sta tot timpul cu ei", a declarat o sursă citată pentru News of The World.

"Documentele sunt deja pregătite pentru o despărţire, care să fie cât mai civilizată. Este clar că problema care se pune este când va avea loc despărţirea, nu dacă", a spus aceeaşi sursă.

Informaţiile nu au fost confirmate, deocamdată, de reprezentanţii celor doi actori.