Concept store-ul din Crișul Shopping Center și-a propus să cuprindă esența unui stil de viață sănătos într-o oază de răsfăț, dedicată tuturor categoriilor de vârstă. Printre rafturile dichisite și insulele impozante, veți regăsi elementele necesare pentru a ajunge în cea mai bună formă fizică, mintală și sufletească. Fiecare colțișor al locației este caracterizat de o impresionantă coordonare între vizual, senzorial și olfactiv, produsele fiind memorabile din toate punctele de vedere: de la proprietățile incredibile până la ambalajele spectaculoase, ideale pentru a fi dăruite celor dragi.

Până și opțiunile culinare sănătoase se transformă în experiențe gourmet, datorită unor branduri precum Green Sugar și Secretele Ramonei, deja consacrate la nivel național. Acestea sunt disponibile la Naturisse, magazinul care își extinde constant portofoliul format din nume de top din rândul alternativelor naturale.

Deși renumele furnizorului de dulciuri fără zahăr s-a construit în mare parte online, produsele mult apreciate sunt prezente acum într-o locație exclusivistă, care transformă cumpărăturile obișnuite într-o experiență memorabilă, atât prin designul aparte, cât și prin oferta minuțios configurată.

În ultimii ani, din ce în ce mai multe persoane caută variante de dulciuri sănătoase, care nu cresc inflamația în corp și nu declanșează ori agravează bolile. Există, din fericire, soluții. Green Sugar, ingredientul-cheie al produselor oferite de compania cu același nume, este un îndulcitor 100% natural, cu zero calorii și zero indice glicemic. Este vorba despre un amestec din extract de Stevia Rebaudiana de înaltă puritate și Eritritol. De la creme tartinabile și până la praline ori dulcețuri, toate produsele sunt prietenoase atât cu sănătatea, cât și cu silueta celor care le consumă. Iar partea cea mai bună este că nu există niciun compromis în ceea ce privește gustul. Dulciurile de la Secretele Ramonei sunt atât de delicioase încât nici cei mai avizi consumatori de dulciuri nu vor simți să fi făcut vreun sacrificiu legat de gust. Mai ales că brandul este câștigător la categoria „Best taste” al concursului desfășurat de Organizația Mondială a Steviei, în 2022, la Lisabona.

Mămicile care trec pragul Naturisse sunt încântate atunci când descoperă produse baby-friendly pe rafturile dichisite ale buticului. Orice desert pe bază de Green Sugar este sigur pentru copii. Îndulcitorul natural este prietenos și cu dantura, indiferent dacă vorbim de cei mici sau cei mari. În plus, există o gamă dedicată micuților gurmanzi: Kidovit cuprinde o serie de suplimente alimentare formulate special pentru copii, cu quercetină, vitamine și zinc, precum și tablete de roșcove, creme tartinabile și pudre pentru ciocolată caldă fără cacao, pentru a evita eventualele stări de agitație generate de această substanță.

Green Sugar este îndulcitorul căruia îi datorăm accesul la Dulciuri fără compromis. Vă invităm să descoperiți această secțiune în incinta Naturisse, la parterul Crișul Shopping Center, acolo unde fiecare produs are o poveste. De la dulcețurile, diversele ingrediente ori condimentele preparate de producători locali la suplimente cu eficiență sporită sau cosmetice naturale, ambalate în cutii-fantezie, vă invităm să explorați un univers dedicat celor care prețuiesc contribuția la sănătate a fiecărui lucru pe care îl folosim. Iar dacă sunteți în căutarea unui cadou care să aibă cu adevărat sens, consultanții Naturisse sunt mereu pregătiți să configureze pentru dumneavoastră darul care să aducă bucurie în corp, minte și inimă.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!