Bihoreanca Ilinca Vandici va prezenta o nouă emisiune dedicată modei. Va fi, de fapt, un show fashion, se numeşte "Bravo, ai stil!" şi va intra în grila de toamnă a postului Kanal D.

Astfel, scrie www.adevarul.ro, Vandici se va alătura membrilor juriului format din Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu.  

"Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect alături de un juriu efervescent, profesionist şi echilibrat, în acelaşi timp. Cred că «Bravo, ai stil!» va fi show-ul anului întrucât are toate ingredientele pentru a primi această nominalizare. Româncele au stil, ştiu să se îmbrace, prin urmare nu rămâne decât să ne şi demonstreze acest lucru. În plus, spiritul competitiv al concurentelor va constitui sarea şi piperul show-ului", a precizat Ilinca, potrivit sursei citate.

Adevărul.ro mai scrie că emisiune "Bravo, ai stil!" este un format internaţional de succes (format orginal: "My Style Rocks"), în care concurentele vor evolua în faţa unui juriu competent şi a telespectatorilor pentru a demonstra că au atitudinea şi stilul necesare pentru a câştiga marele premiu – 100.000 de lei şi o colaborare ce  le poate aduce succesul în televiziune.

Este, de fapt, un show care îmbină divertismentul cu probele de stil şi conflictele inerente unei astfel de competiţii.

În vârstă de 30 de ani, Ilinca Vandici a prezentat, de-a lungul timpului, în emisiuni precum "D-Paparazzi", "O iubire de-o vară", "Bulevard" şi "Magic taxi".